HUTTETU

Portrett: Hildegunn Ubostad ToftJeg heter Hildegunn og er 43 år. Mitt liv er fyllt med to skjønne ungdommer og mannen i mitt liv. Jeg er utdannet stråleterapeut og jobber fullt med kreftbehandling. Utenom jogging, speiderleder for vandrergruppe, div. kirkelige sysler i Bekkefaret Kirke og sosialt med venner så bruker jeg mye tid på mitt lille rotete og overfylte syrom.  Isteden for TV-titting så tilbringer jeg tid der som gir meg ro i sjel, nye ideer og masse energi. Jeg har funnet ut at dette rommet er mitt sted – et sted der jeg kan finne balansen og en indre ro i livet mitt.

Jeg elsker å lage ting. Det er ikke alltid produktet som er det viktigste, men den kreative prosessen og «mekkingen». De beste turene enten i skog eller langs stranda er når jeg finner noe spennende som går an å ta med hjem og lage noe ut av.

I 2009 begynte jeg å sy kjoler. Da hang jeg meg på bølgen redesign ettersom det var billig (var student det året), anderledes og miljøvennlig. Mormoren min hadde stoffbutikk og hjemme hos mamma fant jeg stoffer som fint kunne brukes til kjoler. Jeg har funnet min stil både når det gjelder kjoleform og  design. Stoffene jeg bruker er gardiner, duker, brukte klær, heklebrikker, slips, skolisser, uferdige broderier og serviettringer. Alt som kan gi gode minner, få smilet frem, gi gjennkjennelse er noe jeg prøver å få frem i kjolene.

Jeg vil på denne siden vise kjoler og andre ting jeg mekker. Jeg håper denne siden kan være inspirerende og gi deg ideer. Min filosofi er at ved å dele så får man så masse igjen.

Følg mine kreative påfunn:

[subscribe2]

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/4/6/6/huttetu.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/4/6/6/huttetu.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/4/6/6/huttetu.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/4/6/6/huttetu.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/4/6/6/huttetu.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/4/6/6/huttetu.net/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *